Asics Novablast 3 – mine erfaringer

Asics var så venlige at sende mig et par Novablast 3 til test. Jeg har med stor glæde løbet over 800 km i den tidligere model, Novablast 2, og den nye Novablast 3 er mindst lige så lækker at løbe i. Først og fremmest er det i mine øjne en pæn sko med nogle fede […]

Asics var så venlige at sende mig et par Novablast 3 til test. Jeg har med stor glæde løbet over 800 km i den tidligere model, Novablast 2, og den nye Novablast 3 er mindst lige så lækker at løbe i.

Først og fremmest er det i mine øjne en pæn sko med nogle fede farver. Farverne sender et signal om en frisk og hurtig sko med masser af komfort. – Og det er lige præcis det, man får. Asics har ikke lavet kæmpe ændringer i forhold til nummer 2, men måske nærmere søgt at optimere en allerede super velfungerende sko.

Nyt i 3’eren er:

 • Lettere (Nyt FF Blast+ skum)
  • For mænd 253 gram modsat 275 gram i Novablast 2
 • Forbedret pasform (nyt design på den forreste del af skoen)
 • Nyt mesh-materiale med fokus på genanvendelighed (mindst 75% er af genbrugsmaterialer)
 • Mere skum i både hæl og forfod
  • Ny stack height på 31 mm ved hæl og 23 mm ved forfod

Det bruger jeg Novablast 3 til

Ligesom 2’eren, så er Asics Novablast 3 en enormt alsidig sko. Den store mængde af meget bouncy skum giver ikke bare masser af komfort, men også en frisk og fjedrende fornemmelse.

Det betyder i praksis, at jeg bruger skoen til både rolige morgenture, hvor jeg gerne vil have masser af komfort, og til tempoture, hvor den fjedrende skum gør sig godt.

Til trods for den fjedrende skum, så er mellemsålen alligevel godt stabil at lande i. Det betyder, da skoen faktisk er stabil nok til også at klare skovstier og lignende, men det skal dog siges hertil, at grebet er målrettet landevejen!

Leder  du efter nye løbesko?

Max har gennem grundig testning udvalgt en række løbesko, som du kan købe på webshoppen hos RunMax

Find og køb løbesko her: Løbesko hos RunMax

 

Skonyt: Asics Gel-Kayano 31

Asics er landet med deres nyeste model i Kayano-serien: Asics Gel-Kayano 31. Det er formentlig en af de mest populære løbesko under...

Test: Asics Metaspeed Sky Paris

Jeg modtog for en måneds tid siden en pakke fra Asics - nemlig deres nyeste supersko, Asics Metaspeed Sky Paris. Efter en god omgang testning er det...

Test: De bedste høretelefoner til løb

Leder du efter de bedste høretelefoner til løb? Jeg har løbet tusindvis af km med forskellige høretelefoner - med blandet fornøjelse. Her deler jeg...
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop