Foredrag om træning op til DHL-stafetten

Har din virksomhed tilmeldt sig DHL-stafetten? DHL-stafetten er et glimrende firmaarrangement, som giver medarbejderne en sjov og hyggelig oplevelse sammen, men derudover også får langt de fleste ud at røre sig mere op til selve løbet.

Undgå skader op til DHL-stafetten

Et af emnerne til foredraget er skadesforebyggelse – ganske enkelt fordi jeg oplever, at rigtig mange ender i en skade på grund af uhensigtsmæssig træning op til DHL stafetten.

Forskellige løbeniveauer, forskellig tilgang

DHL stafetten rummer alt fra walk til de helt hurtige løbere, og der er plads til dem alle, men det betyder også, at der kan være meget stor forskel på, hvordan den bedste tilgang er til træningen op til løbet, og også i det hele taget det bagvedliggende motivationsgrundlag. Til foredraget giver jeg gode råd til de målgrupper, der er tilmeldt ude i jeres virksomhed.

Herunder kommer jeg ofte omkring bl.a.:

  • Den bedste opstart
  • Opretholdelse af træningsmotivation
  • Planlægningen af løbetræningen undervejs i forløbet
  • Gode råd til selve løbet

Foredraget kan skræddersys til jeres ønsker

Har I specifikke ønsker til foredraget, så er det naturligvis muligt at skræddersy indholdet.

I har også mulighed for at kombinere foredraget med en eller flere løbetræninger, hvor jeg kommer ud og står for træningen hos jer.

Foredrag og træning i én løsning

Ønsker I en samlet løsning, hvor RunMax også står for løbetræningen op til? Det kan styrke tilslutningen og give meget bedre resultater, hvilket i sidste ende kan motivere til, at flere har lyst til at fortsætte deres løbetræning på den anden side af DHL-stafetten.

Samarbejde med Aarhus Motion

RunMax samarbejder desuden med Aarhus Motion, hvor vi har opsat 3 forskellige pakkeløsninger frem imod DHL-stafetten.

Book dit foredrag nu

Skriv til RunMax, for at aftale nærmere.

Du er også velkommen til at ringe på 25119286.

Få et uforpligtende tilbud

3 + 3 =

Foredrag for Unifeeder

“Vi havde fornøjelsen af Max i forbindelse med opstart af 2 løbehold på vores arbejdsplads. Max leverede en spændende og videnskabelig præsentation, som både var lærerig for de nye samt garvede løbere.

Max lagde særligt fokus på træning op til DHL stafetten, og kom med flere forskellige træningsformer, deltagerne kunne prøve kræfter med for at nå i mål med deres planlagte tider. Han lagde stor vægt på VO2 Max, og hvordan forståelse af ilt-optag/forbrug, kunne være med til at optimere din løbe-performance.

Vi hos Unifeeder, havde en super oplevelse med Max som foredragsholder, og kan derfor varmt anbefale ham til andre!”

Rasmus Jantzen

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop