Foredrag om løbeskader

En relativt stor del af løberne oplever desværre at rende ind i en eller flere løbeskader. Til dette foredrag deler Max Boderskov redskaber til at minimere risikoen for skader samt grundlæggende viden om de gængse løbeskader.

Hvordan opstår en løbeskade?

Løbeskader er ofte kædet sammen med en form for overbelastning – et af spørgsmålene, som vi dykker ned i til foredraget, er netop hvordan løbeskader opstår, og deraf også hvad du kan gøre, for at mindske risikoen for at få en løbeskade.

Løbestil og løbeskader – hvad er sammenhængen?

Et særdeles debateret emne, som vi også tager fat i til foredraget. 

Der kendes mange tilgange til at justere, optimere og forfine løbestilen, men det er ikke alle tilgange, der er lige effektive.

Til foredraget får du indsigt i, hvordan løbestil kan have indvirkning på risikoen for løbeskader. Der kan være flere ting og tage fat i – alt fra teknikøvelser til sprint og styrketræning er værktøjer, som forbindes med løbestilen – Max forklarer, hvad man kan bruge de forskellige værktøjer til, og i hvilke sammenhænge de forskellige løsninger virker bedst.

Foredraget tilpasses altid den enkelte målgruppe – skriv eller ring, for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Book dit foredrag nu

Skriv til RunMax, for at aftale nærmere.

Du er også velkommen til at ringe på 25119286.

RunMax testlab

Et andet og effektivt værktøj til forebyggelse af løbeskader er at få gennemført en løbetest – her finder vi dine træningszoner, så du har optimale betingelser for at dine anstrengelser i løbetræningen hjælper dig tættere på dine mål.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop