RunMax

 • Mossøvej 14a
 • 8660 Skanderborg
 • Telefon: 25119286
 • CVR: 29565503

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

RunMax benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen typiskafsted første kommende hverdag. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Køber du løbesko, kan skoene være afprøvet hos RunMax – dog kun indenfor i forbindelse med skokøb og ikke i en grad, som påvirker skoens funktion – der kan dog i enkelte tilfælde forekomme små sorte mærker under skoen på ydersålen ifm. afprøvning på løbebånd.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@runmax.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til RunMax at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet eller almindeligt slid.

Reklamationer sendes til vores lager:

RunMax

Mossøvej 14a

8660 Skanderborg

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af RunMax. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Hos RunMax gør vi alt, hvad vi kan, for at have tilfredse kunder – tag endelig kontakt, hvis du er utilfreds.

Du kan sende en mail til kontakt@runmax.dk eller ringe på 25 11 92 86, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores mail, kontakt@runmax.dk.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop