Hengill Ultra 2022

Vi var heldige med vejret i år – der var høj sol og vist omkring 12 grader. Jesper Meins lagde hårdt ud den første km, og jeg fulgte nogenlunde med fra starten af. Jeg går i front herefter, og lægger stille og roligt afstand til de øvrige løbere. Ruten er sjov, og er alle steder […]

Vi var heldige med vejret i år – der var høj sol og vist omkring 12 grader. Jesper Meins lagde hårdt ud den første km, og jeg fulgte nogenlunde med fra starten af. Jeg går i front herefter, og lægger stille og roligt afstand til de øvrige løbere.

Ruten er sjov, og er alle steder “løbebar”. Undervejs på ruten er der nogle ret gedigne stigninger, og til trods for, at ruten stort set er en ud-hjem rute, så gav det dog ikke mange “gratis nedløb”, hvor man kunne sætte den i “frigear” og bare rulle derned ad. Der skulle med andre ord arbejdes for det hele vejen! Jeg forsøger at holde et jævnt tryk hele vejen, og ender med at vinde løbet i tilsyneladende ny løbsrekord!

Alt i alt bød ruten på en fin variation imellem små stier, større grusveje, stigninger og nedløb med sten (både faste og løse) samt enkelte mere græslignende stykker med kringlede stier, hvor der virkelig skulle arbejdes for at holde fart på. Ifølge mit ur får jeg ruten til at være ca. 24,5 km og omkring 700 højdemeter.

Efter en super fed tur til Island, vender jeg nu snuden hjemad og sætter fokus på det næste mål – EM i trail- og bjergløb, hvor jeg er udtaget til at løbe 17,6 km bjergløb. Det bliver fedt, og der kommer uden tvivl til at være fuld knald på!

Skonyt: Asics Gel-Kayano 31

Asics er landet med deres nyeste model i Kayano-serien: Asics Gel-Kayano 31. Det er formentlig en af de mest populære løbesko under...

Test: Asics Metaspeed Sky Paris

Jeg modtog for en måneds tid siden en pakke fra Asics - nemlig deres nyeste supersko, Asics Metaspeed Sky Paris. Efter en god omgang testning er det...

Test: De bedste høretelefoner til løb

Leder du efter de bedste høretelefoner til løb? Jeg har løbet tusindvis af km med forskellige høretelefoner - med blandet fornøjelse. Her deler jeg...
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop