Foredrag om kost og løb

Kost er utrolig vigtigt, når vi snakker om at få et godt udbytte af træningen. Uanset om målet er et vægttab, ny PR på en given distance eller blot generel velvære, så kan kosten både arbejde med og imod dig.

Optimal kost ved løbetræning og konkurrencer

Til foredraget giver Max bl.a. indsigt i:

  • Optimal kost inden løbetræning og konkurrencer
  • Optimal kost under løbetræning og konkurrencer
  • Optimal kost lige efter løbetræning og konkurrencer

Uanset dit bagvedliggende incitament for at løbe, så er det en fordel at have styr på kosten – det giver ganske enkelt en bedre løbeoplevelse!

Har I et konkret løb, I træner hen imod, så tilpasses eksemplerne naturligvis til dette løb, så deltagerne får konkrete og brugbare råd med derfra.

Løb og vægttab – hvordan gør man?

Mange har et ønske om et vægttab, og tænker i denne forbindelse at løb er et godt redskab i denne proces. Har I interesse for dette emne, kan det inkorporeres i foredraget om kost og løb. Det kan også fungere som særskilt foredrag, da der naturligvis er masser at tage fat på under dette emne.

I forbindelse med løb og vægttab er der flere forskellige faktorer, som du med fordel kan kende til, for at du får det optimale udbytte af løb i forbindelse med et vægttab.

Ud over løb, kan andre træningsformer også være gode – Max uddyber det hele i foredraget, og giver konkrete eksempler på, hvordan en hensigtsmæssig tilgang til vægttab kunne se ud.

Book dit foredrag nu

Skriv til RunMax, for at aftale nærmere.

Du er også velkommen til at ringe på 25119286.

Relevant artikel

Kunne du godt tænke dig at læse mere om emnet, så kan du tage et kig her:

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop