Løb og polariseret træning

Foredraget omkring polariseret træning dykker ned i teorien bag denne træningstilgang, og giver derudover deltagerne håndgribelige forslag til, hvordan man kommer i gang med polariseret træning. 

Hvad er polariseret træning for løbere?

Polariseret træning er en måde at opdele løbetræningen på – i grove træk handler det om at langt størstedelen af løbetræningen foregår ved lav intensitet, men så samtidig at så meget af den resterende træning foregår ved høj intensitet.

Til foredraget gennemgår Max, hvordan man opstiller rammerne for polariseret løbetræning, og hvordan fordelingen af intensitet skal se ud.

Hvad er fordelene og ulemperne ved polariseret træning?

Til foredraget får deltagerne indsigt i både fordele og ulemper ved polariseret træning, og får derudover også eksempler på andre tilgange, som kan være gode i visse scenarier.

Workshop om polariseret træning

På workshoppen omkring polariseret træning går vi mere praktisk til værks, og Max hjælper deltagerne med at udarbejde en træningsplan for løberne (hver især eller som gruppe), med udgangspunkt i polariseret træning.

Både foredrag og workshop tilpasset den enkelte målgruppe.

Få styr på dine træningszoner

Polariseret træning tager udgangspunkt i pulszoner, og derfor anbefales det, at I får lavet en løbetest i vores testlab. Med løbetesten er I sikre på, at træningszonerne er korrekte, og får altså derved en langt mere skudsikker plan med fra foredraget eller workhoppen.

Læs mere om løbetest hos RunMax her: Løbetest hos RunMax

Book RunMax nu

Skriv til RunMax, for at aftale nærmere.

Du er også velkommen til at ringe på 25119286.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop