Test: 6 måneder med Asics-Gel Nimbus 25

Gel-Nimbus er en meget velkendt skoserie fra Asics. Den 25. udgave udkom i starten af 2023, og det var ikke en af de små opdateringer, modellen havde fået denne gang. 

Jeg har løbet i 5 forskellige modeller af Gel-Nimbus, herunder også både Gel-Nimbus 23 og Gel-Nimbus 24 – og nu 6 måneder i den nyeste udgave, Asics Gel-Nimbus 25.

Asics Gel-Nimbus 24 vs. Asics Gel-Nimbus 25

Asics Gel-Nimbus 24 var en ganske fin sko, og jeg har faktisk en anmeldelse af skoen liggende her, hvis du gerne vil læse mere om modellen:

Test: Asics Gel-Nimbus 24

Den bløde mellemsål var behagelig, og overdelen var på klassisk Asics-vis super komfortabel, meget strækbar og luftig.

Den nye Asics Gel-Nimbus 25 stikker ud på designet – særligt på mellemsålen. Den nye udgave føles en anelse mere fast end Asics Gel-Nimbus 24, men ikke for fast: Den er stadig super behagelig!

Det særlige ved Asics Gel-Nimbus 25 er designet af mellemsålen, som giver et markant bedre rul fremover. Kombineret med en anelse mere fast mellemsål, giver skoen ikke blot en komfortabel landing, men også en meget hurtig afvikling.

Hvad er Asics Gel-Nimbus 25 bedst til?

Asics Gel-Nimbus 25 er uden tvivl en mængdetræningssko. Der er godt med slidlag i form af ydersål (som desuden griber fint fast på både tør og våd asfalt), og kombineret med en generøs mængde mellemsål forventer jeg at denne sko udmærker sig på komfort rigtig mange km.

Jeg har i øjeblikket løbet lige omkring 400 km i skoene, og skoen giver stadig samme løbetur, sammenlignet med da jeg tog den op af kassen for 6 måneder siden.

Siden første løbetur har jeg udsat skoen for det meste inden for landevejstræning. Skoen er naturligvis ikke en trailsko! 

På landevejen har jeg løbet alt fra 1000m-intervaller til 30 km langture. Asics Gel-Nimbus 25 giver den samme komfort hele vejen, og det er uden tvivl en af mine favorit-mængdesko i min rotation af mange forskellige sko.

Leder du efter en pålidelig, komfortabel løbesko til landevejen, så er Asics Gel-Nimbus 25 et rigtig godt valg. Jeg foretrækker selv at løbe intervaller i lettere sko, men når det er sagt, så har jeg faktisk ikke haft en finger at sætte på løbeoplevelsen i Asics Gel-Nimbus 25 på intervaller. 

Leder  du efter nye løbesko?

Max har gennem grundig testning udvalgt en række løbesko, som du kan købe på webshoppen hos RunMax

Find og køb løbesko her: Løbesko hos RunMax

 

Test: Asics Metaspeed Sky Paris

Jeg modtog for en måneds tid siden en pakke fra Asics - nemlig deres nyeste supersko, Asics Metaspeed Sky Paris. Efter en god omgang testning er det...

Test: De bedste høretelefoner til løb

Leder du efter de bedste høretelefoner til løb? Jeg har løbet tusindvis af km med forskellige høretelefoner - med blandet fornøjelse. Her deler jeg...

Skotest: 1 år med Salomon Ultra Glide 2

En af de sko, jeg stadig tager frem fra hylderne efter et års brug er Salomon Ultra Glide 2 - jeg deler mine erfaringer med trailskoen her i...
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop