fbpx

Løbesko

RunMax forhandler løbesko fra mærket Li-Ning. Li-Ning er et brand på vej frem, omend det i mange år har været anerkendt inden for blandt andet badminton og basketball. Da Max først stødte på Li-Nings løbesko, blev han imponeret over kvaliteten. Her på webshoppen har han udvalgt nogle modeller, han anbefaler til forskellige typer af løbetræning.

Løbesko til mængdetræning

En god mængdetræner først og fremmest er en sko, som har høj komfort. Herudover skal en løbesko til mængdetræning have en god holdbarhed, hvilket typisk betyder, at der bl.a. er lidt tykkere overdel. Vægten er typisk højere, sammenlignet med sko i de øvrige kategorier, som følge af de ekstra materialer, der er blevet brugt for at forbedre holdbarhed og komfort.

Løbesko til intervalløb og tempoløb

Intervalløb og tempoløb foregår ved højere hastigheder, og derfor giver det en bedre løbeoplevelse, hvis denne form for træning gennemføres i en sko til formålet. Sko i denne kategori er kendetegnet ved lavere vægt og mere fjedrende skum. Der er til gengæld typisk ikke samme grad af polstring og komfort, sammenlignet med mængdetrænere.

Løbesko til konkurrence

Til konkurrencen vil de fleste gerne løbe så hurtigt, som muligt. Konkurrencesko er løbesko, som er optimere til at løbe hurtigt – flere studier har endda påvist, at det ikke kun føles hurtigere, men reelt er hurtigere – konkurrencesko giver typisk en bedre løbeøkonomi, hvilket resulterer i, at du kan løbe hurtigere ved samme indsats. Har du først prøvet en sko i denne kategori, så er du ikke i tvivl!