Løbesko

Løbesko til mængdetræning

Løbesko til intervalløb og tempoløb

Løbesko til konkurrence

RunMax forhandler løbesko fra mærket Li-Ning. Li-Ning er et brand på vej frem, omend det i mange år har været anerkendt inden for blandt andet badminton og basketball. Da Max først stødte på Li-Nings løbesko, blev han imponeret over kvaliteten. Her på webshoppen har han udvalgt nogle modeller, han anbefaler til forskellige typer af løbetræning.

De forskellige typer af løbesko

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af løbesko. Udover nedenstående, kan det overordnet siges, at forskellige løbesko giver forskellig belastning på din krop.

Den varierede belastning ved at have forskellige løbesko mindsker risikoen for overbelastningsskader, og derudover er de enkelte løbepas sjovere at gennemføre, hvis du har den rette type løbesko til opgaven.

Løbesko til mængdetræning – det skal du bruge dem til

En god mængdetræner først og fremmest er en sko, som har høj komfort. Herudover skal en løbesko til mængdetræning have en god holdbarhed, hvilket typisk betyder, at der bl.a. er lidt tykkere overdel. Vægten er typisk højere, sammenlignet med sko i de øvrige kategorier, som følge af de ekstra materialer, der er blevet brugt for at forbedre holdbarhed og komfort.

Løbesko til intervalløb og tempoløb – er det nødvendigt?

Intervalløb og tempoløb foregår ved højere hastigheder, og derfor giver det en bedre løbeoplevelse, hvis denne form for træning gennemføres i en sko til formålet. Sko i denne kategori er kendetegnet ved lavere vægt og mere fjedrende skum. Der er til gengæld typisk ikke samme grad af polstring og komfort, sammenlignet med mængdetrænere.

Løbesko til konkurrence – når du vil løbe hurtigt

Til konkurrencen vil de fleste gerne løbe så hurtigt, som muligt. Konkurrencesko er løbesko, som er optimere til at løbe hurtigt – flere studier har endda påvist, at det ikke kun føles hurtigere, men reelt er hurtigere – konkurrencesko giver typisk en bedre løbeøkonomi, hvilket resulterer i, at du kan løbe hurtigere ved samme indsats. Har du først prøvet en sko i denne kategori, så er du ikke i tvivl!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop