Løbetræning eller træningsforløb for din virksomhed

- bedre sundhed, sammenhold og sygefravær

Med et træningsforløb hos RunMax får I skræddersyet træning af højeste kvalitet til jeres medarbejdere.

Virksomhedstræning styrker humøret og medarbejdernes sociale forankring i virksomheden, derudover viser det sig meget rentabelt for virksomheder at investere i medarbejdernes sundhed. Alt fra forbedret samarbejdsevne og hukommelse til markant nedsættelse af sygefravær følger med, når der føres en aktiv og sund livsstil.

Træningsforløbene kan indeholde alt fra ugentlige løbetræninger til træningsprogram, måling af kondital, inspirerende foredrag mm.

Eksempler på sundhedsløsninger

Herunder kan du se et par eksempler på løsninger, som RunMax har tilbud forskellige virksomheder. Ring eller send en mail nu, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Løbehold med firmaløb en eller flere gange om ugen

Hos flere virksomheder har RunMax stået for løbetræningen en eller flere gange om ugen. Her kommer vi ud og står for løbetræningen, og det eneste, I skal sørge for, er at I står klar i løbetøjet – så har vi styr på rute, træningsindhold mm.

Hos nogle virksomheder er målet sundhed og social samvær – hos andre er der for holdet konkrete mål som eksempelvis DHL-stafetten eller en halv eller hel marathon.

Indholdet af træningerne varierer således rigtig meget, og kan være alt fra en rolig gå- eller joggetur til en topseriøs træning, målrettet specifikke arbejdskrav.

Skadesforebyggende styrketræning

Mange løbere døjer med skader. RunMax har hjulpet flere medarbejdere med problemet ved at stå for skadesforebyggende styrketræning – typisk en gang om ugen. Indholdet tilpasses gruppen, og justeres løbende ud fra de udfordringer, deltagerne har. Herudover bliver der på holdene også vidensdelt, så deltagerne forstår idéen med valg af de forskellige øvelser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har opnået stor værdi af at have Max kontinuerlig tilknyttet som løbetræner, for både medarbejder og virksomhed, i de seks måneder vi indtil nu har samarbejdet.

Løbetræningen har resulteret i markante præstationsforbedringer hos samtlige deltagere, uden at vi har oplevet skader, hvilket har medført at flere og flere ønsker at være en del af løbeholdet og dermed også en del af fællesskabet omkring dette.

Samtidig har vi registreret rekord lav sygefravær i perioden og kan derud over konstatere, et øget energiniveau og sammenhold blandt medarbejderne, hvilket vi primært tilskriver effekten af den regelmæssige motion og det forpligtende fællesskab som max også har bidraget til.

Vi kan derfor give vores bedste anbefaling til andre, om at gøre det samme, i håbet om at flere vil opnå samme positive effekt ved et samarbejdet med Max.

Michael Gadeberg, CEO

Løbehold hos DIS

Løb er blevet til en naturlig del af ens daglige motion!

Vi har hos MATCHBILER i Aarhus Syd haft den glæde, at have Max som løbetræner hver Tirsdag i 2018 , det har været en fantastik oplevelse. Max har lært os mange forskellige løbe teknikker, og har motiveret os til, at løb er blevet til en naturlig del af ens daglige motion, det har betydet, at flere af os har deltaget i Motionsløb, hvor man har turde presse sig selv mere, pga. man har kunnet bruge det man har lært af Max.

Jeg kan kun varmt anbefale, at deltage i hans løbeprogrammer

Lars Poulsen

Løbehold hos Matchbiler

Mød løbetrænerne hos RunMax

Max Boderskov

Max Boderskov

Ejer & løbeekspert

Max har både stor teoretisk og praktisk viden omkring træning, løb mm. fra både studie og diverse kurser. Han går op i detaljerne, og holder ikke af at gå på kompromis. Han har bl.a. været træner for M/L-distance eliten i Aarhus 1900 og fysisk træner hos AC Horsens, SønderjyskE damehåndbold, Randers Talent og Elite. Slutteligt er Max ikke helt grøn, når det kommer til hans egen træning, hvor han har en del erfaring og personlige rekorder med sig – herunder som en del af traillandsholdet ved både EM og VM.

Praktisk erfaring:

· Dansk mester i kort trail 2024
· Fysisk træner i AC Horsens, Randers Talent & Elite og SønderjyskE damehåndbold
· Træner for mellemdistance-elitegruppen i Aarhus 1900
· Aktiv løber på højt niveau; erfaring med alt fra 800m baneløb til maraton, cross- og trailløb med flere landsholdsudtagelser
· Udvikler af DGI & DAF’s løbetræneruddannelse
· Uddannelse af løbetrænere i både Danmark og Island
· Undervisererfaring hos bl.a. DIF, DGI og fitnessinstruktøruddannelsen på Hansenberg
· Flere års erfaring med personlig træning og fysiske tests af løbere og atleter på alle niveauer
· Skribent hos DGI og Vorespuls.dk

Marie Aagaard Poulsen

Marie Aagaard Poulsen

Løbetræner

Marie er medicinstuderende og har været tidligere eliteløber på mellem- og langdistance. Hun har haft et par danske titler og har særlig været bidt af crossløb. I dag nyder hun at hjælpe andre med at finde glæden ved løb ved at give hendes erfaring videre. Hun ønsker at motivere til en aktiv hverdag uden at gå på kompromis med andre elementer, som også indgår i ens hverdag.

Marie er en super dygtig løber og kompetent og behagelig træner, som både kan skabe god energi og løbetræning for medarbejderne

Marie Aagaard Poulsen

Styrker sammenholdet og den gode kultur!

Jeg kan varmt anbefale ugentlig løbetræning i arbejdstiden, det styrker sammenholdet og den gode kultur på kontoret.

Martin Raaby Skou

Løbehold hos Energy Solution

RunMax tilbyder også personlig træning

Byde i privat regi samt hos virksomheder hjælper Max Boderskov med personlig løbetræning og coaching. Ønsker du at læse mere om personlig træning, kan du gøre det via nedenstående link: 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop