Team RunMax - forening & løbeprogram med RunMax

Løbeprogrammer, som tilpasser sig dine træningszoner

Leder du efter et løbeprogram til 5 km, 10 km, halvmarathon eller marathon? Måske et styrketræningsprogram til løbere?

Meld dig ind i Team RunMax og vælg frit imellem flere forskellige løbeprogrammer målrettet alt fra begynder til den øvede marathonløber.

Nyttig viden om Team RunMax

Med Team RunMax får du adgang til et stort udvalg af træningsprogrammer, som er nøje udarbejdet af Max Boderskov. Du kan frit vælge imellem programmerne, og hvornår de skal starte op igennem træningsapp’en Final Surge. Programmerne kan desuden synkroniseres til dit Garmin-ur helt automatisk.

Programmerne er lavet med udgangspunkt i RunMax’ træningszoner, og efter du har sat zonerne ind i Final Surge, vil programmerne da tilpasse sig til DINE zoner, så du får præcis det udbytte, der er planlagt.

Du kan både finde generelle grundtræningsprogrammer, begynderprogrammer og løbeprogrammer målrettet forskellige distancer.

*Træningszonerne er baseret på puls. For korrekte træningszoner anbefales at starte op med en løbetest. Alternativt kan du finde andre metoder her i artiklen: Sådan finder du dine træningszoner

**Sparringsmødet booker du via en online bookingkalender.

Opsigelse eller ændring af medlemsskab: Senest d. 15. i indeværende måned.

***Medlemskab i Team RunMax betales via bankoverførsel en gang om året. Tilmelding til Team RunMax basic foregår via mail til kontakt@runmax.dk.

Ønsker du personlig træning?

Der er også mulighed for personlig træning hos RunMax – der er forskellige pakkeløsninger, og du kan læse mere om de forskellige på denne side: Personlig træning hos RunMax

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop